Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vlasová kosmetika a barvy

 

 

 

Pracuji výhradně s kosmetikou L’Oréal a Kérastase

The Parisian House of Hairdressing: pařížská móda - technologie a inspirace. Jako prémiová značka v čele odvětví je L'Oréal Professionnel volbou číslo jedna a zdrojem inspirace pro kadeřníky celého světa. Kombinuje vysoce efektivní produkty s exkluzivními službami v oblasti barvení, produktů péče o vlasy a stylingu.

Kérastase představuje to nejlepší z luxusní péče o vlasy a nastavuje nové standardy pro produkty profesionální vlasové péče distribuované prostřednictvím exkluzivně vybraných salonů, kde jsou vlasy podrobeny detailní diagnóze a celý proces vlasové péče se stává rituálem krásy a zdraví.

loreal-obrazek.jpgDnešní ženy mají větší očekávání, pokud jde o kvalitu služeb. Mnoho žen v současnosti požaduje to nejlepší a nejluxusnější. Pro mnoho z nich tento luxus představuje velmi příjemná péče v kadeřnických salonech za použití produktů   L’Oréal Professionnel nebo Kérastase. Zákazník  je v centru pozornosti a může se oddávat uklidňující péči, ve které se spojují krása a zdraví v dokonalou harmonii. Pro klientky používající produkty značky L’Oréal Professionnel nebo  Kérastase  je péče o vlasy důležitá, protože má dopad na celkový pocit zdraví.

 

 

Produktů značky L’Oréal Professionnel a Kérastase je mnoho a každá z Vás je jedinečná a proto potřebuje také jedinečnou péči přímo na míru. Dnes už není problém je  blíže  prozkoumat na internetu, jen nezapomeňte  jak je důležité se poradit s odborníkem kadeřníkem, aby kupovaný produkt splnil Vaše očekávání.

Dovoluji si Vám představit produkty v oblasti barev, které k prozkoumání málo kdy najdete.

 

175000m101_285.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
MAJIREL je barvící krém s regeneračním účinkem. Obsahuje Ionene G + Incell.
Dokonale kryje bílé vlasy, dokonalá barva s dlouhodobým účinkem. Vysoce odolná, Zesvětluje až o 3 tóny. Jedná se o oxidační barvu se systémem vysoké trvanlivosti HT, Systém rével Color RC.
Vhodné pro všechny typy vlasů. 
 
 
stazeny-soubor.jpg

 

 
                                                                                                    
 
                                                 
 

 

 

 

MAJIREL HIGH LIFT  je dlouhotrvající permanetní barva, která zesvětluje až o 4-5 tónů. Jelikož se jedná o barvu zesvětlující, bílé vlasy tedy zcela nepřikryje. Krytí je okolo 30%. Nové duhové barvivo Icium + , které je v produktu Loreal poprvé použito, poskytuje silnější neutralizaci a třpytivý výsledek.

Vhodné pro všechny typy vlasů, tmavé nejen odrostlé vlasy promění v krásné, přírodní blond odstíny.                             

275000m101_285.jpg


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MAJIROUGE je regenerující krém s měděnými, červenými nádechy. Odstíny barev jsou dlouhotrvající a kryjí bílé vlasy. Účinné látky selektivní péče reagují uvnitř i na povrchu vlasů.

Vhodné pro všechny typy vlasů, výstřednost a podtržení osobnosti.

                                                                            

1c5000m101_285.jpg


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DIARICHESSE je vhodná hlavně pro ty z Vás co mají stále přírodní barvu, nebo se naopak do svého přírodního odstínu chtějí vrátit. Nebo se Vám objevila sem tam nějaká první šedina. Tento přeliv kryje do 70% bílých vlasů, dodává bohaté odlesky a zesvětluje o 1,5 tónu.
 
 
                                               
 

loreal-dialight.jpg

 

   

 
 
 
                         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DIALIGHT je přeliv s kyselým PH určený k individuálním barevným kreacím, právě díky kyselému PH slouží vlasům jako ochrana. Povrch vlasu vyhlazuje. Krytí bílých vlasů do 30%.
Vhodné pro všechny typy vlasů, oslabené, trvalené
 
 
 
 
 
 
 
 
  6m4000m101_285.jpg           
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INOA je oxidační barva bez amoniaku a na bázi olejů. 100% krytí bílých vlasů a zesvětlení o 3 tóny.

Vhodné pro všechny typy vlasů

Nevhodné pro ty co mají prodloužené/zhuštěné vlasy. Barvy na bázi olejů způsobují klouzání vlasových pramínků.

 

 

stazeny-soubor--1-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

MAJIREL COOL COVER je regenerační, krémová, permanentní barva na vlasy se 100% krytím bílých vlasů. Studené odstíny přikryjí nežádoucí teplé odstíny ve vlasech. Vhodné pro typy vlasů, kterým se barva vymývá do teplých odstínů, z důvodu velkého podílu žlutého, červeného barvva ve vlasech

                                                                    

vv.jpg 

 

 

 

 

 



 

 

HOMME COVER je revitalizační barva určena mužům, který mají více jak 50% bílých vlasů. Tato barva velice diskrétně kryje, neboli tlumí bílé vlasy. Praktičnost spočívá také v době působení - pouhých 5 minut.

Šest speciálně vytvořených přírodních odstínů, které odpovídají barvě přirozené. Nevznikají odrosty! Ve vlasech vydrží 4-5 týdnů, během kterých se potupně vymývá. 

Můžete se podívat na Facebook VlasyPraha, kde najdete fotky před a po aplikaci...budete překvapeni, jak je tato barva nenápadná a velice přirozená.

Vhodné pouze pro muže.

 

 

 

stazeny-soubor--2-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLOND STUDIO PLATINIUM je zesvětlující pasta se sílou zesvětlení až o sedm odstínů. Obsahuje Nutriceride technologii a bílý včelí vosk a díky tomu zcela respektuje lipidickou hodnotu vlasu. Tuto zesvětlující pastu využívám jak na techniku melírování za pomocí Sweet Meches, tak i odbarvování vlasů od kořínků.

Vhodné opravdu pro všechny typy vlasů, jedná se i přes sílu odbarvení o odbarvování šetrné.

 

 

 

 

stazeny-soubor--3-.jpg

 

 

 

 

SWEET MECHES...KONEC ŠUSTĚNÍ ALOBALU 

 

 

 

 

 

 

Od značky LÓRÉAL PROFESSIONNEL je mnoho barev i zesvětlující produktů a to právě proto, aby vyhověl každému Vašemu požadavku a představě ! A  zároveň respektoval kvalitu Vašich vlasů.

 

Profesionální kadeřník vždy zvolí správnou techniku barvení, či zesvětlení za použití nejvhodnějšího produktu právě pro Vás !!!