Jdi na obsah Jdi na menu
 


Metoda Great Lengths

 Firma Great Lengths  je špičkou na  světovém trhu v prodlužování a zhušťování vlasů.

Zakladatel firmy David Gold vytvořil systém prodlužování vlasů . V roce 1991 vyvinul   a patentoval metodu, kterou si oblíbily ženy na celém světě. Vždy  byl používán 100% přírodní lidský vlas té nejvyšší kvality.


Zvláštní  důraz byl vždy kladen na výběr a zpracování vlasů, jeho následná impregnace, ruční třídění po směru růstu  vlasu  / tím je zajištěno že nedochází k uzlíčkování a cuchání vlasů /.  Vlasy jsou vždy Indické, mají pevnou lesklou strukturu a minimální třepivost konců, takže jsou velmi krásné a přirozené i po několika obnovách.


Keratin  spojující vlasy obsahuje řetězec polymerů mající molekulární strukturu velmi podobnou lidským vlasům. Spoje tedy necítíme téměř ani na dotek a co je nejdůležitější , nijak nezatěžují ani nepoškozují naše vlasy.

 

great.jpg

Jednou z největších výhod metody Great Lengths oproti konkurenci je nulová chybovost při aplikaci. Díky tomu máme dokonalý spoj , který nesjíždí, vlasy se nevyčesávají a celkový vzhled je velmi přirozený. 

 

Technika prodlužování vlasů

Metoda Great Lengths je unikátní - žádný jiný systém nezachází s Vašimi vlasy tak jemně. S Great Lengths je konec lepení, svařování a svazování. Naše technika prodlužování vlasů představuje revoluční systém - vysoce odolné, zato však jemné spojení Vašich vlasů s vlasovými pramínky Great Lengths. Podle typu spoje Vašich vlasů s vlasovými pramínky Great Lengths používá přístroj:

       

Application machine 3200

Tento přístroj se stal uznávaným standardem, podle něhož jsou posuzovány přístroje ostatních značek. Jazýček aplikátoru je na jedné straně nahříván. Teplota, která je přibližně stejná jako teplota natáčecí kulmy, změkčuje Great Lengths spoj a umožňuje snadné slisování s Vašimi přírodními vlasy. Na rozdíl od jiných systémů s lepidly a vosky, umožňuje velice precizní a čistou práci. Výsledkem je neznatelný spoj, který může být kartáčován, je trvanlivý a především neničí Vaše vlastní vlasy.

gl3200.jpg