Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč NE evropské vlasy

 

Ráda bych i zmínila proč jsou evropské vlasy nevhodné, jelikož každá z Vás, která má zájem o prodloužení, zhuštění vlasů se jistě setkala s metodami, které evropské vlasy doporučují..

 

Převážně se jedná i o metody, které Vás chtějí nalákat, ale o evropské vlasy se vůbec nejedná.

 

V Evropě si ženy nechávají vlasy spíše prodlužovat/zhušťovat, nikoli si je dobrovolně a radikálně stříhat, tudíž je těchto vlasů velký nedostatek a jedná se převážně o nafouknutou reklamu a klamání klientek - převážně se jedná také o vlasy pocházející z Indie, ale s velkým rozdílem kvality a v jejich zpracování !

 

Ve vzácném případě, kdy se opravdu jedná o evropské vlasy, není i tak vhodné je využít, a to protože evropské ženy všeobecně mají velmi nekvalitní, tenké a poškozené vlasy.

 

Je tedy velice nepravděpodobné najít vlasy vhodné pro prodlužování v takových délkách, kvalitě a množství, jaké by obchodní firmy v tomto obchodním odvětví potřebovaly.

 

Proto se vlasy chemicky upravují, sytí silikonem a především, není v žádném případě zaručen směr růstu vlasů, což činí velké problémy při barvení, stříhání a především při dennodenní údržbě.

Vlas napuštěný silikonem také velice špatně reaguje na případné barvení a v mnoha případech není barvení ani možné.

 

Z těchto důvodů a mnoha jiných je evropský vlas pro prodlužování či zhušťování vlasů naprosto NEVHODNÝ.